TicketsBrugge
Genre
Locatie
De Kelk
Organisator
Muziekband Shuriken II
Toegangsprijs
7 - 7 euro

Release show EP 2 Shuriken II

Image 631ef5df8d2a4

Deel op

Omschrijving

Als ninjasterren die langs je oren voorbijzoeven, zal Shuriken II op 26 november hun nieuwe sound en 2de EP voor-stellen in de Kelk.
Een eclectische pletwals van rave, drum & bass, hiphop, dub & metal met 1 duidelijke constante: tonnen energie waar-bij stilstaan een quasi onmogelijke opdracht wordt!
Denk aan een kruisbestuiving van The Prodigy, Pendulum, Chase & Status die danst met het bastaardkind van Public Enemy & N.W.A.
Na hun debuut EP ’Dualism‘ die uitgebracht werd in volle coronaperiode kon er jammergenoeg geen releaseshow ge-pland worden. Nu staan de heren en dame van Shuriken II te popelen om hun nieuwe EP live geboorte te geven op de bühne van de Kelk, zonder twijfel het sfeervolste concertzaaltje in de Brugse binnenstad waar Shuriken mastermind Thomas Meire ook geregeld als geluidsman aan het werk te zien is.
Herman Axters (Ozi One) voorziet snijdende raps met een sterke boodschap bijgestaan door de vocalen van Ellen Bosma en de scheurende gitaarriffs van Brent Thysebaerdt.
Als voorprogramma zullen de hiphopheads van Koeferbak Funk de zaal al laten sudderen waarna de explosieve cocktail van Shuriken II met hun sonische terreur en vette lichtshow de temperatuur tot een tropische climax zullen laten stijgen.
Don’t be shy, loosen up & lose your mind!

made by