TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
vrijdag 17 mei 2024
Locatie
De Kelk
Organisator
De Kelk
Toegangsprijs
10 - 10 euro

Rawdriguez LIVE

Support by Velvet Coven

Image 65e1c3dc38f3d

Deel op

Omschrijving

Na het album ‘Asylum of the Arcane’ en de passage op Alcatraz in 2021 bleef de toekomst van RAWDRIGUEZ lange tijd onzeker. Maar muzikantenbloed kruipt waar het niet gaan kan en zo staat Rawdriguez op 17 mei in De Kelk.

Met Elke Vanhoutte (zang) en Babak Mohammad (gitaar); naast Stefaan Bonte (bas) en Christophe Depree (drums, zie ook After All en Channel Zero), is Rawdriguez weer compleet. Sindsdien verkent Rawdriguez volop nieuw terrein. Jazeker, de riffs blijven scherp en de jaren 90 zijn nooit ver weg, maar het geluid heeft er tegelijk een bluesy hardrockrandje bijgekregen. De band werkt aan materiaal voor een tweede album en duikt weer het livecircuit in. Rawdriguez is back!

Opwarmer van dienst, jawel het is een double bill, is VELVET COVEN, die zichzelf omschrijft als 'an acoustic roots project'. Met muzikanten die hun strepen oa verdienden bij Lords of Acid, Fields of Troy, Circle Unbroken, Scavenger, ... mag je hun gezamenlijke liefde voor dark roots, blues en ook folk verwachten.

Zin om warm te lopen met bluesy soulful rock en na de pauze te eindigen met steviger werk?! 17/5 it is !

Tickets

20u30

vrijdag 17 mei 2024

made by