TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
vrijdag 15 november 2024
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
Concertevents
Toegangsprijs
29 - 56 euro

Jaap Reesema

Laat me nooit meer los

Image 6601a4df577b2

Deel op

Omschrijving

JAAP REESEMA GAAT DIT NAJAAR OP THEATERTOURNEE DOOR VLAANDEREN

Na zijn indrukwekkende passages in VTM’s ‘Liefde voor Muziek’ (solo en met Regi) en uitverkochte shows in de Lotto Arena en Stadsschouwburg Antwerpen komt Jaap dit najaar opnieuw naar de Vlaamse theaters! De ticketverkoop start op vrijdag 5 april om 10 uur.

Het is overduidelijk dat de Vlaamse fans Jaap Reesema in hun harten hebben gesloten. Dat bewijzen zijn twee uitverkochte concerten dit weekend in de Lotto Arena en een uitverkocht theaterconcert in Antwerpen afgelopen september.

De Nederlander met de warme en herkenbare stem weet duidelijk de perfecte balans te vinden tussen prachtige ballads en uptempo songs. Die brengt hij dit najaar met zijn liveband in Stadsschouwburg Antwerpen (25 oktober), Concertgebouw Brugge (15 november), Capitole Gent (13 december) en Trixxo Theater Hasselt (14 december).

Met onder andere ‘Kom wat dichterbij’, ‘Ellie’ (met Regi), ‘Nu wij niet meer praten (met Pommelien), ‘Code rood’ (met Lea Rue) en ‘Mijn kleine presidentje’ heeft hij al een behoorlijk aantal hits op zijn naam staan.Velen daarvan staan op zijn laatste album ‘Als je voor me staat’ die nog een paar andere parels omvat zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Met ogen open’ en ‘Alles komt goed’.

De ticketverkoop voor Jaaps nieuwe theatertournee start op vrijdag 5 april om 10 uur via www.jaapreesema.nl.

Tickets

20u00

vrijdag 15 november 2024

Concertgebouw Brugge
made by