TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
woensdag 03 mei 2023
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
GUSO vzw
Toegangsprijs
12.8 - 18.8 euro

Faune à l'est

Image 6405bb5f04758

Deel op

Omschrijving

Dit semester verwarmt het Gents Universitair Symfonisch Orkest (GUSO) u met muziek van Frankrijk tot het Oosten, in samenwerking met pianist Liebrecht Vanbeckevoort. Stap in de wereld van de mythologische faun en reis mee door drie betoverende stukken van de impressionistische muziek. Begin de reis met Debussy’s Prélude à l’après-midi d'un faune en volg de faun terwijl die door de sensuele en lyrische tonen danst. Vervolgens neemt de faun je mee naar Ravel's Piano Concerto in G, waar die de virtuositeit van de muziek bewondert en je betovert met zijn speelse karakter. De reis eindigt in het Oosten met Rimsky-Korsakov's Scheherazade, waar u als publiek zal worden ondergedompeld in de mythische pracht en praal van de muziek.

Met hun traditioneel aanstekend enthousiasme laat het GUSO u alle facetten van deze meesterwerken beleven. Deze drie stukken zijn ware pareltjes van de klassieke muziek die je niet mag missen! U komt toch ook?

Tickets

20u00

woensdag 03 mei 2023

Concertgebouw Brugge
made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.