TicketsBrugge
Locatie
Concertzaal
Organisator
Concertgebouw
Toegangsprijs
7 - 38 euro

11

TAO Dance Theater

Image 650d6ce4e6703

Deel op

Omschrijving

Visueel betoverende en technisch virtuoze dans
China’s rijzende ster, Tao Ye, presenteert 11, een deel van zijn genummerde serie, in Brugge. Een unieke kans om dit dansgezelschap aan het werk te zien in België!
Geïnspireerd door de symmetrie van het getal zelf, reflecteert 11 de expressie van het individu in een collectieve context. Hoe vinden we de balans tussen de eigenheid van het individu en de orde van de groep? Wat maakt je anders dan de groep? Waar komt vrijheid vandaan? 11 dansers bewegen in een caleidoscoop van kleuren en omarmen de harmonie die ontstaat door hun verschillen.
Omwille van het recent uitvallen van een aantal dansers en hun onvervangbaarheid op korte termijn zag het TAO Dance Theater zich genoodzaakt om het programma aan te passen. In onderling overleg kozen we voor de voorstelling 11. In plaats van twee korte stukken krijgt u nu één avondvullende voorstelling te zien met 11 dansers op scène. De voorstelling speelde onlangs nog op de biënnale van Venetië en werd daar lovend ontvangen. Net als de andere werken van TAO Dance Theater geniet u met 11 van een visueel betoverend spel waarin de choreografische kwaliteiten van China’s rijzende ster Tao Ye volop tot hun recht komen.
Bekijk het programmaboekje

made by