TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
zaterdag 15 februari 2025
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
Concertevents
Toegangsprijs
35.5 - 54.5 euro

Whitney

A tribute by Glennis Grace

Image 661d00f2829bb

Deel op

Omschrijving

De Nederlandse nachtegaal Glennis Grace keert op zaterdag 15 februari 2025 terug naar België met haar onder superlatieven bedolven Whitney Houston-tribute. Nadat de ‘America’s Got Talent’-finaliste (2018) eerder al een uitverkochte Lotto Arena op z'n grondvesten deed daveren met haar fenomenale ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ en vorig jaar datzelfde kunstje nog eens vlotjes overdeed in Kursaal Oostende, mag het Concertgebouw in Brugge zich deze keer opmaken om dit unieke muzikale eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston te ontvangen. Glennis Grace neemt het publiek mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits als ‘How Will I Know’, ‘I'm Every Woman’, 'Queen Of The Night' en ‘I Wanna Dance With Somebody’ op verbluffende wijze af met gevoelige ballads als ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’, 'Greatest Love Of All', ‘When You Believe’ en uiteraard het onsterfelijke 'I Will Always Love You'.

In 2018 maakte de wereld dankzij ‘America’s Got Talent’ kennis met de grenzeloze zangcapaciteiten van de Nederlandse Glennis Grace. Ze blies er de jury, het publiek en de miljoenen tv-kijkers een eerste keer omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’. De toon was meteen letterlijk gezet en de ravissante Nederlandse stoomde helemaal door tot in de finale.

Geruggesteund door deze indrukwekkende prestatie en de lovende commentaren, concerteerde Glennis in oktober 2018 voor het eerst met haar muzikale eerbetoon ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies na afloop, bleek eens te meer dat de muziek van Whitney Houston de mensen nog altijd in vervoering brengt en Glennis Grace werd door pers en publiek geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland, bracht Glennis Grace de show in 2019 o.a. ook nog in Ahoy Rotterdam en een eveneens uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Vorig jaar stond de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug in ons land met dit fenomenale eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston en speelde Kursaal Oostende helemaal plat.

Op zaterdag 15 februari 2025 neemt Glennis het publiek in het Concertgebouw van Brugge mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits als ‘How Will I Know’, ‘I'm Every Woman’, 'Queen Of The Night' en ‘I Wanna Dance With Somebody’ op verbluffende wijze af met gevoelige ballads als ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’, ‘When You Believe’, 'Greatest Love Of All' en uiteraard het onsterfelijke 'I Will Always Love You'.

Tickets

20u00

zaterdag 15 februari 2025

Concertgebouw Brugge
made by