TicketsBrugge
Genre
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
Concertevents
Toegangsprijs
37.13 - 69.5 euro

Rhythm Of The Dance

25th Anniversary Tour

Image 642a971a4df1b

Deel op

Omschrijving

Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ komt op 28 april 2024 met ‘25th Anniversary Tour’ naar Brugge.

De Ierse danssensatie ‘Rhythm of the Dance’ gaat in 2024 op wereldtournee met zijn ‘25th Anniversary Tour’ en houdt op 28 april 2024 halt in Concertgebouw Brugge. Het door meer dan 14 miljoen toeschouwers wereldwijd bejubelde ‘Rhythm of the Dance’ neemt het publiek al jarenlang mee op een adembenemende en opwindende reis door de geschiedenis van Ierland door traditionele Ierse dans en muziek te combineren in een opzwepende liveshow. Hun ongelooflijke ‘25th Anniversary Tour’ creëert een nieuw tijdperk in Iers entertainment, met een schat aan Iers talent, wereld- en Ierse kampioensdansers, enkele van de beste traditionele muzikanten en zangers die hun gelijke niet kennen.

Sinds de creatie van ‘Rhythm of the Dance’ (aanvankelijk werd de show opgezet voor een tournee van 3 weken door de Verenigde Staten) toert de show onafgebroken internationaal en wordt jaar na jaar bedolven onder lovende kritieken. Door traditionele Ierse dans en muziek te combineren met de modernste podiumtechnologie, bezorgt deze twee uur durende extravaganza het publiek al jarenlang een opwindende, energieke en unieke totaalbeleving.

‘Rhythm of the Dance’ blijft zich ontwikkelen dankzij het constante streven naar perfectie van de regisseur/producent, choreograaf en componist om de show fris en interessant te houden. Meer dan 14 miljoen mensen in 52 landen genoten reeds met volle teugen van dit opzwepende spektakel en in 2024 pakt ‘Rhythm of The Dance’ uit met een vernieuwde, waanzinnige liveshow tijdens hun ‘25th Anniversary Tour’.

Live muzikanten, zangers en dansers van wereldklasse zorgen in een fenomenale productie voor een weergaloze mix van pulserende ritmes en verbazingwekkend snel uitgevoerde choreografieën. Laat je meevoeren op een adembenemende reis doorheen de geschiedenis van Ierland, van het oude, rijk aan legenden en mythen, tot het moderne, stedelijke Ierland van vandaag.

made by