TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
donderdag 01 december 2022
Locatie
Concertgebouw Brugge - Concertzaal
Organisator
Trib Events
Toegangsprijs
32 - 42 euro

Night Fever

The very best of the Bee Gees

Image 62ed025ac0051

Deel op

Omschrijving

Band: NIGHT FEVER

Naam voorstelling: THE VERY BEST OF THE BEE GEES

De ultieme live Bee Gees show komt naar de Belgische theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. Geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel in een ruim 2 uur durend concert.

You should be dancing, yeah! Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dansmoves. De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de oude sound waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden met songs als ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

www.bestofthebeegees.be

Tickets

20u00

donderdag 01 december 2022

Concertgebouw Brugge - Concertzaal
made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.