TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
vrijdag 16 december 2022
Locatie
Sint-Michielskerk
Organisator
Brugs Vocaal Ensemble
Toegangsprijs
15 - 15 euro

Kerstconcert

Image 6349505479ba4

Deel op

Omschrijving

Kerstconcert
Inge Zutterman - sopraan
Jedutun Ensemble
Marc Stepman - piano
Tony Venneman - algemene leiding

Het “Brugs Vocaal Ensemble” (BVE) werd 35 jaar geleden opgericht door stichter-dirigent Tony Venneman. Op enkele uitzonderingen na, waren alle stichtende leden Bruggelingen. Velen hadden “in een vorig leven” al heel wat koorkennis opgedaan, zodat het jonge ensemble in een zeer korte tijdsspanne klaar was om allerhande optredens te verzorgen.

Dit bleef niet onopgemerkt en, mede door de muzikale tentakels van onze dirigent die tot over de Zeeuwse grens reiken, sloten zich gaandeweg enkele mooie stemmen uit de Nederlandse Polders bij ons koor aan; het Brugs Vocaal Ensemble, met zijn grensoverschrijdende samenwerking, stond op de kaart!

Het repertoire van het Brugs Vocaal Ensemble is bijzonder gevarieerd en pendelt van de renaissance naar muziek van de voorbije eeuw. We voeren ook regelmatig heel mooie hedendaagse klassieke muziek uit.

Naast de vele optredens, met zowel profane als religieuze muziek, verzorgen wij tweejaarlijks een eigen productie.

Tickets

20u00

vrijdag 16 december 2022

Sint-Michielskerk
made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.