TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
zaterdag 18 maart 2023
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
Concertevents
Toegangsprijs
49.5 - 69.5 euro

An Evening with Patrick Hamilton & Friends

60 years Celebration

Image 62b4483a716d9

Deel op

Omschrijving

Patrick Hamilton viert 60ste verjaardag met uniek concert met 18 topartiesten

Op zaterdag 18 maart 2023 kan je in Concertgebouw Brugge terecht voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, hét muzikale verjaardagsfeestje van de West-Vlaamse, internationaal gelauwerde succesproducer Patrick Hamilton, die twee dagen eerder zijn 60ste verjaardag viert.

Als producer, arrangeur, componist, songwriter en muzikant draait de veelzijdige Patrick Hamilton al jaren mee op nationaal en internationaal niveau. Denk maar aan het succes van Katherine Jenkins, de superster uit Wales die uitgeroepen werd tot ‘de best verkopende klassieke artieste van de afgelopen 25 jaar’ en die onder leiding van Patrick met vier albums op rij de hoogste stek behaalde in de charts in het Verenigd Koninkrijk. Patrick scoorde met zijn nummers en producties ook hits en nominaties in oa Japan, Noorwegen, Canada, de Verenigde Staten en in eigen land, waar hij de voorbije jaren samenwerkte met heel wat artiesten.

Die avond zal Patrick Hamilton - samen met 20 topmuzikanten - 18 gevarieerde gastartiesten begeleiden waarmee hij de voorbije jaren samenwerkte:

Ingeborg, Raf Van Brussel, Udo, Willy Sommers, Tom Van Landuyt, Petra, Nel Swerts, Yannick Bovy, Garry Hagger, Steffi Vertriest, Ella Luna, Fernando Varela (US) , Marisa (van Paradisio) en Mark Masri (Canada) zijn van de partij. Katherine Jenkins zorgt voor een videosurprise. Jutta Borms zingt, terwijl haar ‘Nog 9 minuten’-podcast-collega’s Hilde De Baerdemaeker en Evi Hanssen de presentatie van deze unieke, feestelijke avond verzorgen.

Tickets

20u00

zaterdag 18 maart 2023

Concertgebouw Brugge
made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.