TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
donderdag 09 januari 2025
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
Trib Events
Toegangsprijs
42 - 52 euro

Rob Lamberti presents A Celebration of GEORGE MICHAEL

Image 667bf9a4a37cc

Deel op

Omschrijving

Rob Lamberti presents
A Celebration of GEORGE MICHAEL

George Michael fans over de hele wereld kennen de naam Rob Lamberti. De ongelooflijke stem van Rob verbaast niet alleen de echte fans, maar liet ook George Michael zelf versteld staan. Gekscherend zei het Britse popidool wel eens “People are always mistaking me for Rob Lamberti”.

Voor het eerst sinds lange tijd geeft Rob Lamberti met live band een show op Belgische grond. De bekende klassiekers van Wham! tot de grootste hits uit de lange solocarrière van George Michael komen voorbij, waaronder de tijdloze hits ‘Careless Whisper’, ‘Faith’, ‘I’m Your Man’ en ‘Club Tropicana’.

Veelbekeken tv-optredens als BBC’s ‘Even Better Than The Real Thing’ en ‘Showtime at the Apollo’ brachten Rob Lamberti naar de internationale podia. Nu een aantal muzikanten van George Michael zich trots bij Rob’s band voegen, staat er een overtuigend eerbetoon aan een van de grootste singer-songwriters uit die tijd.

Inmiddels leeft Rob Lamberti zijn droom en staat hij wereldwijd voor uitverkochte zalen, maar bovenal heeft hij het verlangen om één man trots te maken, zijn idool en die van u: George Michael.

"The show had the entire audience from the stalls to the balcony up on their feet dancing." — Southern Daily Echo

Tickets

20u00

donderdag 09 januari 2025

Concertgebouw Brugge
made by