TicketsBrugge
Genre
Locatie
Concertgebouw Brugge
Organisator
VRT
Toegangsprijs
29 - 48.5 euro

Onze Natuur, De Film - Live In Concert

Een filmvertoning mét live muziek van Prima la Musica, begeleid door Dirk Brossé

Image 62d1800ecc177

Deel op

Omschrijving

Onze Natuur, De Film
Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: met Onze Natuur, De Film tonen we het wilde België in volle glorie. Wij Belgen zijn van nature bescheiden. Maar wat betreft onze natuur is dat absoluut nergens voor nodig: je hoeft nog maar even op safari in je achtertuin te gaan om te beseffen dat wij ook in eigen land omsingeld zijn door sensationele, wilde natuur. We mogen dus best trots zijn op wat er bij ons allemaal leeft en groeit! Daarom stuurde Hotel Hungaria 2,5 jaar lang twee filmploegen op pad om de wildste, mooiste, ontroerendste, indrukwekkendste natuurbeelden in België vast te leggen. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. En dat in een land waar op het eerste gezicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde, ongerepte natuur. Onze Natuur op groot scherm … Da’s kijkplezier mét kippenvel-garantie! En dat is nog niet alles want in de Koningin Elisabeth-zaal krijg je deze film te zien in combinatie met gepaste live muziek, gecomponeerd door Dirk Brossé en onder diens begeleiding gebracht door kamerorkest Prima la Musica.
Dirk Brossé en Prima la Musica
Dirigent en componist Dirk Brossé is al 40 jaar lang een naam van wereldfaam in het muzieklandschap en is momenteel Music Director van het Chamber Orchestra of Philadelphia, van Film Festival Gent / World Soundtrack Awards en van Prima La Musica - het kamerorkest dat hij op deze avond begeleidt. Hij schreef reeds muziek voor theater, musicals, film en televisie en componeerde nu ook de hedendaagse, beklijvende muziek bij Onze Natuur, De Film.
Prima La Musica is een eigenzinnig Vlaams kamerorkest van jonge getalenteerde muzikanten met een originele aanpak, onder de artistieke leiding van Dirk Brossé. Door te focussen op interdisciplinaire projecten zoals dat van Onze Natuur drukken ze een unieke stempel op het concertlandschap in Vlaanderen en ver daarbuiten.

made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.