TicketsBrugge - EN
Genre
Date/period
Friday 16 June 2023
Location
Concertgebouw Brugge
Organizer
Kommil Foo
Entrance fee
27 - 32 euro

Extra shipping costs

Kommil Foo - Grind

Image 63342a1d6935e

Split up

Description

GRIND
Een huis in een straat. Een vrouw op een stoel. Wachtend, ingespannen luisterend, hopend op het flinterdunne geluid van voetstappen op het grind. Al jarenlang.
Splinternieuwe voorstelling van de broers Walschaerts. Een familiesaga. Raf en Mich waden door de verzonken moerassen van hun eigen familieverleden, spitten de oude verdoken geheimen op. De groteske, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de met bier overgoten feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.
Doorheen de jaren ontwikkelde Kommil Foo een volstrekt unieke manier van voorstellingen maken: ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal vechten om voorrang. Voorstellingen over de mens en zijn alledaagse tragiek. De toeschouwer wordt daarbij steevast op het puntje van zijn stoel gedwongen: lachen of huilen?
Grind.
Licht en geluid Koen Bellens
Foto’s @michel goessens
www.kommilfoo.be

Tickets

20h00

Friday 16 June 2023

Concertgebouw Brugge
made by

Tickets Brugge uses cookies to make your browsing experience easier and more pleasant and to better tailor the content of the websites to your needs and preferences.