TicketsBrugge - EN
Genre
Date/period
Monday 23 December 2024
Location
Concertgebouw Brugge
Organizer
Prima Donna Events
Entrance fee
53.1 - 99 euro

Extra shipping costs

  • Home/
  • Events/
  • DE NOTENKRAKER - Prima Donna Events

DE NOTENKRAKER - Prima Donna Events

IN EEN ADEMBENEMENDE SCENERING MET LIVE ORKEST!

Image 65eee4c1cff80

Split up

Description

ERVAAR DE KERSTKLASSIEKER IN EEN MAGISCHE & VERNIEUWENDE ENSCENERING!

Prima Donna Events presenteert deze kerstvakantie De Notenkraker, dé grootste kerstklassieker aller tijden, in een vernieuwende & feeërieke versie! Beleef een magische reis met Clara en De Notenkraker! Geniet van de virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet en de adembenemende grand pas de deux op de betoverende muziek van Tsjaikovski, gespeeld door een live symfonisch orkest.

Meer dan 100 artiesten bezorgen jong en oud een wervelend dansspektakel in een feeërieke enscenering! Breng de hele familie samen om te dromen en te genieten van kunst in zijn puurste vorm. Het kerstsprookje gebaseerd op Alexandre Dumas versie van “De Notenkraker en de Muizenkoning”, geschreven door E. T. A. Hoffmann houdt groot en klein twee uur lang in de ban. Laat de magie haar werk maar doen!

Beleef deze kerstvakantie maandagmiddag 23/12/2024 om 14u00 De Notenkraker van Prima Donna Events in een vernieuwende & feeërieke versie. Ervaar De Notenkraker als nooit tevoren, kortom een must-see familieproductie!

HET VERHAAL
Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum, Clara krijgt van haar mysterieuze peetvader Drosselmeyer een houten notenkrakerpop cadeau. Om klokslag middernacht vult de kamer zich met muizen, de kerstboom schiet gigantisch de hoogte in en de notenkrakerpop groeit tot mensengrootte. Voor Clara beseft wat er allemaal gebeurt, bevindt Clara zich middenin een gevecht tussen een leger van peperkoekensoldaten en muizen. Clara en De Notenkraker verslaan de Muizenkoning, nadat de muizen verdwenen zijn verandert de Notenkraker in een knappe prins. Hij neemt Clara mee naar het woud, waar de sneeuwvlokken rond hen dansen. Samen gaan ze richting het koninkrijk van de prins en beleven ze wonderbaarlijke avonturen. De volgende ochtend ontwaakt Clara als uit een mooie droom… Maar was het wel een droom?

Duur: 2 uur inclusief pauze
Libretto: geschreven door Marius Petipa en Ivan Vsevolosjki
Componist: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Oorspronkelijke choreografie: Marius Petipa & Lev Ivanov
Choreografie: Lurii Grigorovici (Moskou)

Tickets

14h00

Monday 23 December 2024

Concertgebouw Brugge
made by