TicketsBrugge - EN
Genre
Date/period
Thursday 07 March 2024
Location
Concertgebouw Brugge
Organizer
Rotary Club Izegem VF
Entrance fee
55 - 65 euro

Extra shipping costs

  • Home/
  • Events/
  • Ozark Henry in concert met Casco Phil

Ozark Henry in concert met Casco Phil

Image 64a6f07dad5bb

Split up

Description

Ozark Henry is één van de vele alter ego’s van Piet Goddaer. Sinds David Bowie zijn debuutalbum in 1996 prees als één van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met veel succes muziek geproducet die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek. Hij is pionier van 3D audio of immersive sound.

Met zijn succesplaat Birthmarks stond hij maar liefst 90 weken in de Ultrapop, behaalde dubbel platina en scoorde maar liefst 5 hitsingles: Rescue, Sweet Instigator, Seaside, Word Up en Intersexual. Je mag je verwachten aan vele bekende nummers uit zijn rijk oeuvre van de laatste 27 jaar en dit onder begeleiding van het Casco Phil, The Chamber Orchestra of Belgium.

Casco Phil is een dynamisch collectief dat alle vooroordelen over het orkest op zijn kop zet. Voortgestuwd door de artistieke visie van chef-dirigent Benjamin Haemhouts, die het ensemble al van bij zijn oprichting leidt, profileert Casco Phil zich als een unieke speler in het Belgische concertlandschap. Een flexibele, geëngageerde groep muzikanten, die voor de gelegenheid uitgebreid werd naar 50 muzikanten. Met West-Europese, klassieke composities als fundament kijkt Casco Phil bewust over genreschotten heen en maken we graag uitstappen naar hedendaagse avant-garde, jazz- en popmuziek.

Kortom een niet te missen uniek concert !

Het concert is een organisatie van Rotaryclub Izegem, ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan.

Tickets

20h00

Thursday 07 March 2024

Concertgebouw Brugge
made by