TicketsBrugge - EN
Genre
Location
Concertgebouw Brugge
Organizer
Concertevents
Entrance fee
26.25 - 45 euro

Günther Neefs

De Kracht van de Muziek

Image 6454d31992a3a

Split up

Description

Muziek heeft altijd centraal gestaan bij de familie Neefs. Al in Günthers jeugd zorgden de radiogolven voor een warm gevoel in de huiskamer.
Zowel Vlaamse klassiekers als innemende evergreens uit de wereld van de soul en de swing veroverden een plaats in het hart van de warmste stem van Vlaanderen.

Ook in 2023 zal Günther Neefs volop genieten van een leven vol muziek.
Met enkele straffe stemmen trok hij naar de Spaanse zon om er sprankelende covers te maken voor een nieuw seizoen van “Liefde voor Muziek”.

Günther stak de liedjes van Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Portland, Stef Bos en K3 in een nieuw jasje.

Ook in deze editie worden muzikale grenzen doorbroken. Heel wat nieuwe hits zullen in het voorjaar van 2023 de Vlaamse hitlijsten veroveren.

Op zondag 1 oktober trekt Günther Neefs samen met zijn straffe live band uitgebreid met blazers naar het Concertgebouw Brugge met ‘De Kracht van Muziek”.

Günther gidst ons met nieuw werk, songs uit Liefde voor Muziek en de mooiste klassiekers door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis.

Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een rijke geschiedenis De theatershow zal worden ondersteund met mooie sfeerbeelden.In het voorjaar van 2023 zal Günther Neefs uitpakken met een nieuw, gelijknamig album.

Een mooie mix van nieuw werk en muzikale hoogtepunten uit zijn carrière zullen ook op vinyl versmelten met zijn warme stem.

made by