TicketsBrugge
Genre
Datum/periode
donderdag 18 mei 2023
Locatie
Markt
Organisator
Stad Brugge Dienst Vrije Tijd - Organiseren
Toegangsprijs
0 - 3.6 euro

  • Home/
  • Evenementen/
  • Heilig Bloedprocessie - Markt Zone W (enkel personen met een beperking)

Heilig Bloedprocessie - Markt Zone W (enkel personen met een beperking)

Markt Zone W (enkel personen met een beperking)

Image 63d91b701892d

Deel op

Omschrijving

De Heilig Bloedprocessie gaat dit jaar door op donderdag 18 mei 2023. Hiervoor zijn er zoals elk jaar tickets te verkrijgen voor personen met een beperking. Samen met een groep ervaringsdeskundigen werd een aantal nieuwe zaken uitgewerkt om de processie toegankelijker te maken voor iedereen.

Er zijn twee zones voorzien voor personen met een handicap en hun begeleider(s): op de Markt en aan de Hauwerstraat. In deze zones zijn een aantal voorzieningen aanwezig: toegankelijk toilet, zitplaats of staanplaats op reservering & assistentie op reservering. Personen met een handicap kunnen vanaf deze editie ook voor de andere zones assistentie aanvragen. Tickets voor zitplaatsen zijn in alle zones aan verminderd tarief.

Je kan van deze tickets gebruik maken op vertoon van EDC (European Disability Card), blauwe parkeerkaart voor personen met een handicap of een nationale verminderingskaart voor het openbaar vervoer (‘blauwe kaart’).

Wil je assistentie, dan word je persoonlijk verder gecontacteerd door één van onze medewerkers. Volgende vormen van assistentie kun je aanvragen: afhaling bushalte, ‘dropzone’ in de buurt of station, assistentie naar het toilet, individuele assistentie ter plaatse.

Tickets zijn online, telefonisch, via mail of ter plaatste te boeken bij:

In &Uit Brugge

't Zand 34
8000 Brugge
+32 (0) 78 15 20 20

tickets@inenuitbrugge.be
https://ticketshop.ticketmatic.com/brugge_plus/shop-2

Groepen (WZC’s, verenigingen voor personen met een handicap of voorzieningen, … max.20) kunnen hun tickets verkrijgen via Lokaal Sociaal Beleid Stad Brugge: sociaalbeleid@brugge.be

De Heilig Bloedprocessie werkt sinds 2022 met de erfgoedapp. Via deze app kan je de processie gratis meevolgen via audiodescriptie of met filmpjes in Vlaamse gebarentaal die eveneens ondertiteld zijn. Meer informatie en de app downloaden via erfgoedapp.be. Op verschillende momenten krijg je vanzelf extra informatie terwijl de processie voorbijkomt. Hierdoor is het mogelijk om overal op het parcours de processie te volgen.

Tickets

14u30

donderdag 18 mei 2023

made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.