TicketsBrugge
Genre
Locatie
Concertgebouw Brugge - Concertzaal
Organisator
Capitale Production
Toegangsprijs
42 - 66 euro

De Notenkraker - Ballet met Orkest

Image 621d240e71999

Deel op

Omschrijving

CAPITALE PRODUCTION PRESENTEERT

In 2022 komt het beroemde Bolshoi State ballet van Wit-Rusland terug naar België en brengt de magie van Kerstmis met het meesterwerk van de notenkraker!

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een notenkraker in de vorm van een kleine man ontvangt. In een mysterieuze nacht zijn speelgoed onder leiding van de notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Clara wordt wakker van het lawaai en besluit haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve notenkraker te redden van gevaar. Bewogen door zijn moed en vol dankbaarheid, wordt hij getransformeerd in een charmante prins en neemt hij Clara mee in een magisch koninkrijk.

Ballet in twee acts, de notenkraker wordt in december 1892 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd in het Mariinsky-theater in Sint-Petersburg. De beroemde muziek van Tsjaikovski geïnterpreteerd door het getalenteerde orkest en de virtuositeit van de dansers gesublimeerd door de prachtige sets en kostuums van de Russische Nationale Opera zullen alle generaties in deze fantastische wereld doen rillen. Deze onvergetelijke muziek laat je in een magische sfeer vallen en laat je de dromen van je kinderen herbeleven.

Vind alle magie van dit juweel van een klassieker, perfect voor de kerstperiode.

www.franceconcert.fr

made by

Tickets Brugge gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren.