Nieuw in verkoop: Historium voucher

12 oktober 2017

« Terug naar nieuwsoverzicht

Beleef de Gouden Eeuw van Brugge

Het Historium is een wonderlijke historische belevingsattractie, die u meeneemt op een tijdreis naar de Gouden Eeuw. Filmische decors met muziek en speciale effecten voeren u mee naar de tijd van Jan van Eyck, een dag in 1435, waarop de Vlaamse meester werkt aan het schilderij 'Madonna met kanunnik Joris van der Paele'.

Het Historium ligt op de Markt van Brugge, waar in de Middeleeuwen de Waterhalle stond. Dit was de centrale opslagplaats voor de scheepvaart in de bloeiende handelsstad. De locatie is gereconstrueerd in de attractie en geeft uw bezoek een extra dimensie. Met een audioguide hoort u gedurende een uur alles over de Gouden Eeuw van Brugge terwijl u door de attractie wandelt. Aansluitend kunt u zich in de interactieve tentoonstelling verdiepen in een aantal middeleeuwse thema’s of genieten van het prachtig uitzicht op het panoramisch terras.

Ook iedereen die wil proeven van virtual reality is in het Historium aan het juiste adres. Met de VR Experience maakt u een indrukwekkende virtuele tocht door het middeleeuwse Brugge. Een intense beleving die u voelt tot in de toppen van uw tenen!

Nieuw - Family Trail: familieparcours met leuke zoek- en doe-opdrachten, plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

Het Historium is het hele jaar door open van 10u tot 18u, ook op zon- en feestdagen. Tickets te koop tot 17u. Ontdek het volledige aanbod van het Historium op www.historium.be.

Klik hier voor tickets