Brugotta Tribute - Madonna

Diverse Artiesten

Genre
N/A
Wanneer
zaterdag 14 april 2018 | 20:00
Locatie
  • Stadsschouwburg
Organisator
Cultuurcentrum Brugge
Bestel tickets> Extra verzendkosten voor versturing via De Post

In 2017 vond de allereerste en nu al memorabele editie plaats van de driejaarlijkse Brugotta Awards.  Driejaarlijks, maar dat wil niet zeggen dat we onze Stadsschouwburg in de tussenliggende jaren links laten liggen voor het vele talent in onze stad. Wel integendeel!

Dit seizoen palmen verschillende generaties Brugse muzikanten de Stadsschouwburg in om hulde te brengen aan niemand minder dan de onbetwiste koningin van de popmuziek: Madonna.

2018 is het jaar waarin deze controversiële popdiva met oneindig veel wereldhits op haar palmares, de kaap van de zestig rondt. 

Ook dit keer kunnen we rekenen op de juiste noten van Steven van Havere en Metronoom. Verschillende Brugse muzikanten geven hun eigenzinnige interpretaties van het tijdloze oeuvre van Madonna. 

Let your body move to the music!


met de medewerking van Metronoom


OPROEP!
Op 14 april 2018 brengen we een ode aan de koningin van de popmuziek, Madonna. Cover met je band één van de talloze nummers van dit legendarische pop-icoon, laat je stembanden uitleven als een ware muzikale diva of maak een eigenzinnige remix! De keuze is aan jou!

Stuur ons een opname door van jouw tribute aan Madonna via brugotta@brugge.be en maak kans om zelf te schitteren op het podium van de stadsschouwburg tijdens de Brugotta Tribute-avond.

Deadline: 31 oktober 2017